tisdag 19 november 2013

Det föränderliga hemmet.

Jag är ju med i senaste numret av Hus&Hem Retro. Reportaget gjordes i våras av duktiga Linda Hellevik. Men sanningen är att mitt hem är i ständig förändring, och nu är det inte särskilt likt som det såg ut då, för ett halvår sen. Snart ska det förändras igen då barnen och vi ska byta rum. Ser fram mot nya inredningsprojekt alltså, men just nu ser det ut så här, ungefär i alla fall. Bilderna är tagna vid olika tillfällen under hösten och det är alltid något som hinner förändras, en tavla som flyttas, eller så. Större delen av vår inredning är återanvänd på ett eller annt sätt.

6 kommentarer:

 1. Superfint hem ser du ut att ha! Fru Vintage har också ett hem i ständig förändring. Det blir ju lätt så när man ständigt springer på loppisar och second hand-butiker ;) Lycka till med framtida "byta-rum-planer". Allt gott! Kram Fru Vintage

  SvaraRadera
 2. Jättefint du ha, och jag vet precis hur det är och det behöver inte alls gå lång tid förrän en ny möbel flyttat in eller tyg och vips så är mycket förändrat i ens hem.

  SvaraRadera
 3. Härligt att se och en röd NilsJohan burk står väl på bänken?...dom är ursnygga.

  SvaraRadera
 4. Vill bara passa på att säga att du har ett jättefint hem, både som det såg ut i Retro och på dina bilder i det här inlägget. Hos oss är flera av möblerna fästa i väggen så de sitter där de sitter... :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också