torsdag 30 juni 2011

Fåtöljfynd

När jag hittade den här på Myrorna för 250 kronor för ett par veckor sedan muttrade de i kassan att den var felmärkt. Jag kunde inte låta bli att inflika "Den hade varit billigare på auktion" "Jo, men det här är Myrorna" sa hon i kassan. "Exakt", tänkte jag.

Jag kan inte avgöra om den är helt renoverad eller bara oanvänd, för den är i så otroligt fint skick. Klädseln är i galon. Jag tror jag älskar den!Nyrenoverad eller bara oanvänd?

7 kommentarer:

 1. Underbart! Fynd! Detta med "felmärkt"...de får inte ändra pris när varan är märkt och ute i butiken. Har varit med om det också då andra påpekat "oj vad billigt" och säljare då mumlat "felmärkt" och blivit griniga...

  SvaraRadera
 2. Jag argumenterar ungefär i samma stil när säljaren förstår att priset är lågt..Jättehärlig på alla sett! Med en färgstark kudde i hade jag också älskat den:) Riktigt fynd!

  SvaraRadera
 3. Tummen upp till "exakt!". Myrorna har på flera ställen i Sverige börjat tro att de handlar med "antikviteter". Är inte meningen att de ska sälja mycket för att kunna hjälpa människor i behov? Bättre än att dyra grejer står kvar och tar upp dyr yta.

  SvaraRadera
 4. Snygg och ett bra pris!

  Jag kan bara instämma om Myrorna, men i de butiker jag besöker har i alla fall personalen börjat uppmärksamma att kunderna klagar mer och mer, faktiskt har priserna om inte sjunkit så i alla fall stannat av. Bra tycker jag! man kan faktiskt bli överaskad emellanåt! I Falun har dom faktiskt en riktigt snygg teakbokhylla i väldigt fint skick för 500 kr. Den har stått i två veckor nu. Skulle lätt kunnat köpa den om jag haft plats.

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg fåtölj, gillar de smäckra benen och armstöden. Och jag kan bara hålla med om myrorna, tycker generellt att personalen i Stockholmsbutikerna har ganska tråkig attityd.

  SvaraRadera
 6. en mycket trevlig fåtölj!
  trevligt att du länkat till mig, jag har länkat till dig nu också!

  SvaraRadera

Kanske gillar du också