måndag 1 augusti 2011

Atterbergvas för Åhlén och Holm


Första dagen på jobbet efter semestern idag. På lunchen svängde jag förbi  Stadsmissionen, men hittade inget spännande alls, och det som inte ens var spännande kändes väldigt dyrt efter alla loppisar som jag besökt under semestern. På vägen hem stannade jag till vid Återvinnarna på söder och hittade en vas av Ingrid Atterberg för Åhlén och Holm. Kul!


Nu pryder den redan lilla Atterbergsamlingen i bokhyllan

9 kommentarer:

 1. Jättefin vas och vilket fynd på Återvinnarna. Jag hittar aldrig något där längre men och andra sidan så är det så sällan jag är där :)

  SvaraRadera
 2. Den var snygg. Återvinnarna...har inte hört talas om...måste kolla upp...0

  SvaraRadera
 3. har du gjort om designen på bloggen? snyggt!

  och snygg atterberg-samling. jag gillar den turkosa pepitan, attans vad snygg den är!

  SvaraRadera
 4. @Maria. Det kan helt klart va värt att gå dit ibland

  @Gila. Återvinnarna ligger på Götgatan mitt mot Åhléns, väldigt nära skanstullsbron. Ibland kan man fynda där även om de drar upp priserna ibland. Jag prutade på vasen dock, så inget är omöjligt :)

  @allt det gamla goda. Jo jag har designat om, tycker blogger är svår att få som jag vill, men just nu är jag nöjd, så länge det varar..

  SvaraRadera
 5. Oj, Återvinnarna har jag aldrig varit på men ska helt klart gå dit nästa gång jag är vid skanstull! Vasen är snygg, jag såg en likadan på Stadsmissionen vid Odenplan i våras. Den ville de ha 250 kr för trots att den hade en stor spricka så den fick stå kvar.

  SvaraRadera
 6. Inredningsprojektet är precis i sin början, men många detaljer finns där sedan början, som taklampor, kök, tapeter och lite annat smått och gott. Just nu är det ett mindre kaos men i slutändan blir det nog bra. :) Du är varmt välkommen om du har vägarna förbi!

  SvaraRadera
 7. Där har jag varit, så många prång att snoka i. Vasen är så vacker.

  SvaraRadera
 8. De ville ha 200 för vasen , men den har två, förvisso obetydliga, nagg i botten. Jag fick ner den till 100, så det kanske jag ska vara nöjd med. Har kommit hem med naggade saker förr som jag först inte märkt, men börjar lära mig att se efter nogsamt :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också