söndag 14 augusti 2011

Ditt och datt

Läser Femtiotalsjaktens inlägg om alla bloggar och nickar igenkännande. Jag har ju själv inte bloggat länge i denna form och är smått desperat över att hitta tid att läsa alla andras bloggar som jag vill läsa. Och framförallt undrar jag hur jag ska hinna läsa allas bloggar från start? Det är ju så roligt och det ger så mycket kunskap i mitt eget samlande.

Läser också Skynda Fyndas inlägg om produktion och konsumtion som ger en bra tankeställare. Det finns ju många som köper begagnat, och det vore inte fel om det blir fler. Men sen är det märkligt med ens eget shoppingbegär, eller samlarbegär om man så vill. Jag kan ju säga att jag lätt har fler prylar än vad jag behöver!

För övrigt har jag inte varit på loppis en enda gång den här helgen eftersom jag har shoppingstopp! Däremot har jag ropat in mitt första Traderafynd. Hur går det ihop då kan man fråga sig? Ja det gör det förstås inte, men jag konstaterar lite sorgset att jag är ett barn av min tid.

Det är alltså första gången jag ropat in något på Tradera. Det var himla spännande och ni ska få se sen vad det blev, jag är mycket nöjd. Tyvärr blev det dyrare än  vad Faaglarnas utmaning tillåter, så där är jag fortfarande körd..
Försöker lägga lock på konsumtionen?
Locket saknar förresten karott, så kaka söker maka i samma andetag.

4 kommentarer:

 1. det är ett rörstrandslock, kanske hör det till picknick? jag har en picknickterrin med ärtor på, och den har ett sådant lock fast i grönt. så kanske hör den till rödbets-terrinen i picknick?

  SvaraRadera
 2. Visst är det ett picknicklock :) Locket är 17 cm och jag kan tänka mig att sälja eller byta bort det om någon är intresserad

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig, det är tråkigt när jag inte hinner uppdatera mig på de nya inläggen alla gör, helst vill man ju hinna kolla en gång om dagen iallafall. Men nu när jag är tillbaka från semestern så ska det nog bi lite mer ordning och reda, sitter ju framför en dator 8 h om dagen. :)
  Ja, det är svårt att inte ryckas med när man budar på Tradera och på vanlig auktion! Adrenalinet pumpar och man blir en tävlingsinriktad galning! Har själv bjudit alldeles för högt på saker och ting pga det. Vet inte om det blir bättre ju mer man budar heller, för jag gjorde samma misstag sist jag Traderashoppade! :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Trevlig blogg du har, hit kommer jag garanterat att återvända!
  Vill du, så kika gärna in till mej, jag har bara bloggat i en månad, så min blogg är INTE svår att läsa från början:)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också