torsdag 11 augusti 2011

Skål från Rörstrand


Vitglaserat gods med tulpaner i relief som jag köpt till överpris. Men så är det ibland, vissa saker fyndas billigt andra dyrt. Den passar så fint ihop med de två ljuslyktorna jag har sen tidigare i samma stil.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att se bilder på dessa. Just de här små vita lyktorna har blivit en liten loppisgrej för framförallt min pappa när vi är ute och fyndar. Han brukar snoka upp dessa för fem och tio kronor. Vilket jag själv tycker är vansinniga underpriser. De är otroligt vackra att ställa i grupp och ger ett oerhört mysigt sken när de används. Jättefina!

  SvaraRadera
 2. Hittar man något man verkligen vill ha så får det kosta vad det kosta vill... Jag har också en del saker som jag fått betala väl mycket för, men å andra sidan blir jag glad varje gång jag ser dom och då spelar det inte så stor roll vad de kostat. :)

  SvaraRadera
 3. Precis. Håller med angående priser. För börjar man dessutom tänka efter när man gör ett "dyrare" inköp så inser man att det ofta är billigt i alla fall. För vad får man för en hundring, eller två eller tre ute i vanliga butiker? På loppis får man riktiga kvalitetsgrejor. Det är värt att satsa på tycker jag. Skulle man ledsna kan man byta eller sälja och det är sällan man går med förlust då. Gillar verkligen helhetstänket kring loppis/antik som jag får ytterligare inspiration till på alla retrobloggar :-)TACK alla för det!

  SvaraRadera
 4. Håller helt med Trillivippa och Jess!!! Ser den lite då och då men har aldrig slagit till trots att jag tycker att den är jättesöt för jag har inte vetat vad jag ska ha den. Men å andra sidan hur många saker har man inte köpt just med den tanken men man köper dom ändå :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också