måndag 19 mars 2012

Påfyllning

Ser ni den ljusgröna vasen till vänster i bilden ovan? Den ropade jag in på Tradera nyligen för ungefär en 50-lapp. Den är omärkt, men troligtvis en Anna.Lisa Thomson för Upsala Ekeby och matchar ju onekligen den vita vasen till höger i bilden som jag fått av Benny på Porslinsbloggen. Och just nu är jag spänd av förväntan för jag har ytterligare två vaser på ingång i serien Lancett som ni skymtar i bakgrunden, en större och en mindre. Jag kan knappt bärga mig!

Igår var det megaloppis i Tumba, men jag orkade först inte gå eftersom graviditeten var lite väl påtaglig med mycket förvärkar och sammandragningar. Men eftersom vi skulle på middag i krokarna på eftermiddagen så bestämde jag mig för att gå en stund innan de stängde. Det kan ju kännas lite hopplöst, för man får ju räkna med att det inte finns några fynd kvar en kvart innan stängningsdags. Å andra sidan är det ju bra prutläge om det finns något kvar. Och jag kom faktiskt inte därifrån tomhänt, förutom några riktigt billiga barnkläder i fint skick så hittade jag också två glas från Eknäs glasbruk för fem kronor styck. Jag har ju ett gäng sedan tidigare, flest gröna men nu också tre blå, så det finna alla förutsättningar att slå till på ett stort saftkalas i sommar!

3 kommentarer:

 1. Så otroligt vackra vaser som ger härligt mild vårkänsla. Väldigt snyggt! Fin vas till mycket bra pris på tradera!

  Nu vill vi snart få rapporter om en ny loppis/retrogeneration. Jag är faktiskt lite avundsjuk. Förlossningar. Tänk, det ljuvliga och jättejobbbiga får jag inte vara med om igen. 'Å känslan precis efteråt. Bästa som finns! Må så gott till dess.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina vaser.
  Grymt bra pris också. Grattis.

  SvaraRadera
 3. Wow vilken fin vas! Och vilka fina glas du hittade på loppisen! Grattis!
  Själv har jag just ropat in ett gäng plastburkar á la 70-tal på Tradera. Inte jättebilliga men fina! Det tråkiga med Tradera är jag just nu är lite osams med en tygförsäljerska vars tyger jag ropade in den 1 mars. Har ännu inte fått mina tyger och har mejlat två gånger för att fråga hur det går med leveransen. Inte ett livstecken från personen ifråga. Till slut surnade jag till idag och klämde iväg två negativa omdömen. Då vaknade människan till liv, gav mig två negativa omdömen där hon sa att hon mejlat en förklaring till varför tygen ännu inte kommit (vilket inte stämmer) och SEDAN mejlar hon mig och frågar om jag brukar skicka negativa omdömen innan jag fått svar på mitt mejl....
  Ja, ja. Jag vet inte om jag gjorde fel med mina omdömen men jag känner mig lite trött på detta. Tradera är lite på vinst och förlust kan jag konstatera.

  SvaraRadera

Kanske gillar du också