onsdag 8 augusti 2012

Retrobloggnätverket, och en ny Roempke


En rolig grej med bloggandet är det nya kontaktnät som jag har fått via andra retrobloggare. Idag t.ex. så träffade jag Emma som har bloggen Tant Emmas bravader för första gången. Vi hade supertrevligt och jag hoppas vi gör om det igen!

Nyligen så tipsade Linda som har bloggen Porslinan mig om en bonad på Tradera av Ilse Roempke. Normalt har jag bra bevakning på Roempkes bonader, men den här var inte utsatt med hennes namn, så den hade jag missat. Nu är bonaden i alla fall min, så tack för tipset Linda! Av Linda har jag också fått ett annat tryck förut som jag visat här. Via retrobloggnätverket har jag också fått en dublett av ett Roempketryck som jag har sedan tidigare av Stefan som har bloggen H55. Stefan har förövrigt samlat på sig många fina prylar och säljer nu av en del på Tradera som ni kan se på bloggen.

Så funkar det alltså med retrobloggarna, det tipsas och det byts och det köps och det säljs och det ges. Och inte minst så bidras det med en enorm samlad kunskap. Det är helt fantastiskt tycker jag

 


11 kommentarer:

 1. Det ät det bästa med bliggandet, att träffa så trevliga likasinnade ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fin!
  Jag förstår att det är trevligt att träffa likasinnade! Lite tråkigt när man själv bor på helt annat håll, och förresten har jag alltid svårt att komma hemifrån ändå, när man har ett handikappat barn. Man blir riktigt "avis" när man hör hur trevligt ni har, och alla fynd ni gör, men någon gång i framtiden kanske det blir min tur :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju ändå det som är så bra med internet, man blir inte riktigt isolerad ändå. Även om du bor annorstädes försöker jag hålla utkik åt dig också, glasäpplen och aprikos-assietterna (utan framgång ännu iofs) :)

   Radera
  2. Så snällt att du håller utkik! Ja, de assietterna lyser med sin frånvaro, jag hittar bara vita med guldkant i samma sort.

   Radera
 3. Åh herre gud så vacker! Magisk, minst sagt :)

  SvaraRadera
 4. Så härligt att du budade hem den, du måste ha en jättevacker samling nu! :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att det är fantastiskt med retrobloggnätverket. Jag har bytt, sålt (billigt), köpt (billigt) och lärt mig en massa. Och fått många nya kontakter som jag även har träffat IRL. Men så strävar vi mot samma mål också.

  SvaraRadera
 6. Håller med och ser fram mot nästa fika/ lunch! Ha en härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fint du har det här! Härligt med nya bekantskaper. Särskilt när det är loppisälskare :) Hittade hittade från Emma och är ju väldigt glad för det :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 8. Hej! Gammalt inlägg av dig, jag vet. Men jag undrar, hur mycket fick du ge för denna på tradera?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. jag kommer faktiskt inte ihåg. Men skulle tro att det var dryga hundringen inklusive frakt. MVH Jenny

   Radera

Kanske gillar du också