tisdag 25 september 2012

Kaksmulan, eller räddaren i nöden


Alldeles nyligen beklagade jag mig ju över att inte ha köpt fler Fiestakoppar från Rörstrand när jag hade chansen. Men så uppenbarade sig den lyckliga omständigheten att säljaren läste min blogg och därför raskt kunde åtgärda problemet. Är det inte fantastiskt så säg!?

Så, idag har jag varit hemma hos Kaksmulan och köpt fler Fiesta. Hon lockade dessutom med en kaffekopp i den vrålsnygga Cubadekoren, och vem är jag att säga nej? Kaksmulan bjöd på kaffe i finfina koppar medan jag satt och oohade och aahade åt hennes vackra saker, och inte minst åt vad som fanns i ena köksskåpet. Jag önskar så att jag haft en bild att visa på just köksskåpet som i sig var på "the next level" när det gäller att fronta sitt favvoglas och porslin. Tänk er att när man öppnar ett skåp så uppenbarar sig glashyllor och en spot i skåptaket som lyser upp de vackra skapelserna. Jag säger bara, Respekt!


Jag passade också på att beställa en mössa så att jag kan bli coolaste bruden i de franska skogarna när jag åker dit och klättrar om några veckor. Kolla gärna in Kaksmulan design på facebook!


Förresten så har jag mixat min ensamma kopp i modellen VB med ett fat i Rörstrandsdekoren Puck. Jag vill gärna ha kaffekoppen Puck till mitt fat, och fatet med dekoren Aslög till min kopp. Men tillsvidare får dessa höra ihop fast det inte riktigt är rätt, vare sig mönster- eller modellmässigt.

Tittut


1 kommentar:

Kanske gillar du också