onsdag 12 december 2012

Lyckad loppisdag


Det är sällan jag springer i stan och agerar lattemamma trots att jag är föräldraledig. En dag för några veckor sedan hade jag dock bestämt träff med en annan föräldraledig vän på Fotografiska för att hinna se Christer Strömholm-utsällningen innan den tog slut. Eftersom vi skulle ses vid lunch passade jag på att komma iväg direkt efter dagislämning av min stora tjej för att hinna besöka några loppisar på Söder också.


På Återvinnarna fick jag napp direkt. Två mattallrikar av Bimbo från Rörstrand i fint bruksskick och en ljuslykta av dansk design för totalt 30 kronor. Myrorna, Röda Korset och Emmaus hade dock inget för mig den dagen.


Efter fotografiska åkte jag till min lokala loppis och där hittade jag den här fina tallriken, också från Rörstrand, och som heter Elvira.


Där hittade jag också två omärkta blomkrukor varav den gula ser ut att härröra från Ekeby.


På samma loppis fanns också en fin grön pressglasskål på fot och två av Aino Altos glas från Ittala. Jag tror att jag betalade en hundring totalt och traskade nöjt hemåt.

5 kommentarer:

 1. Den grå krukan är tror jag är precis likadan som den gröna jag hittade för ett tag sedan (också omärkt)så himla synd att det var en jättelång spricka i min, så jättefin annars.

  SvaraRadera
 2. Jisses vad fina saker du har hittat! Elvira var en jättefin dekor :)

  //Therese

  SvaraRadera
 3. Elvira var nästan snyggare än Bibmo! Härligt med lite föräldrarledighets-loppis, trodde man skulle hinna massor av sånt men tji fick jag :)

  SvaraRadera
 4. Det finns nästan inget som går upp emot ett fint fynd : -) Men ett varnigens ord, det blir lätt för mycket i skåpen och jösses så jobbigt det blir när man flyttar :-)

  SvaraRadera
 5. Oj vilkenlyckad dag! Ha en härlig jul och ett gott nytt år!

  SvaraRadera

Kanske gillar du också