lördag 5 oktober 2013

Mon dieu! Paris och Hiving Room.


Gissa vem som åker till Paris på torsdag! Alldeles själv ska jag göra Paris och jag ska vandra runt stan i evigheter, dricka café au laits, dricka vin, äta moule frites, shoppa på Le bon marché och besöka loppmarknaden i clignancourt. Visst låter det helt fantastiskt! Det här är min födelsedagspresent från min man, och jag tror att min svärmor har bidragit till den också. Tack snälla ni, det känns alldeles alldeles.. underbart!

På söndag kväll kommer jag hem igen och då slutar min resa som 30 nånting, för på måndag är det dags att påbörja nästa resa, som 40 nånting alltså. Jag antar att det inte gör någon skillnad i sak, men det är ändå något jag försöker förhålla mig till på olika sätt.


Jag har också en sån sagolik tur att Hiving Room, en pop-up affär, har ett event från fredag, denna gång på 30 Rue Montcalm. Hiving Room som drivs av en tjej som heter Caroline Berdah är en webshop och en blog och uppstår som liveshop några gånger per år hemma hos privatpersoner vars hem stylas och möbleras med noga utvalda utvalda objekt i bland annat retrostil. Jag fick nys om Hiving Room första gången i vintras när jag köpte ett franskt inredningsmagasin där Carolines hem var med. Jag blev mycket inspirerad av hennes inredningsstil och bläddrar fortfarande frekvent i reportaget.


9 kommentarer:

 1. Hej kan du inte försöka hitta någon länk till hennes inredningar, det hade vart kul att se...?

  Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://superfuture.com/supernews/paris-hiving-room-pop-up-store
   Och så ser man ju bilder på bloggen som jag länkat ovan. Länken nedan är från tidningsreportaget
   http://hivingroom.blogspot.se/2013/01/en-visite-chezmiss-batignolles.html

   Radera
  2. Jag tänkte mest om det fanns något samlat från flera av hennes pop-up butiker, jag ska kolla in länken iaf. Jag gillar verkligen hennes idé måste jag säga!

   Radera
  3. Kolla Hiving Room på Facebook om du har det. Där finns bilder från eventen

   Radera
 2. Grattis till resan och välkommen till 40-gänget ;-) Jag firade mina 40 år två gånger i våras med en resa till södra Frankrike och en till just Paris!

  SvaraRadera
 3. Grattis, så underbart med resan.

  SvaraRadera

Kanske gillar du också