tisdag 3 januari 2012

Önskelista 2012

Lilladockan frestade med utmaningen önskelistan 2012 som handlar om vad man hoppas loppisfynda under kommande år. Jag har många vill ha, och med tanke på kommande föräldraledighet så kommer året verkligen att få fokus på loppisfyndande, det kommer helt enkelt inte att finnas utrymme för extravaganta inköp eller hetsiga budgivningar på Tradera.

Så, här är ett  ringa urval de saker som jag hoppas på att hitta till riktiga loppisfyndpriser, eller varför inte till auktionsfyndpriser.

En pottskåp att ha som sängbord och som ser ut ungefär som det här:

Bild lånad från auktionshuset
Blomkrukor, i alla storlekar former och färger:En röd knäckebrödslåda.
Bild lånad från ateljeskogslyktan
Champagneskålar, något som jag anser vara höjden av lyx, och det enda värdiga sättet att dricka mousserande ur!

Bilden lånad från Precis en sån
Mindre vägglampor i teak med tygskärm

Bilden lånad från Dalarnas auktionsbyrå

3 kommentarer:

 1. åh, fina önskningar! ett knäckebrödsskrin vill jag också ha, i ljusblått. skulle passa fint på köksväggen! jag går mot strömmen och publicerar en enda önskning. imorgon!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se ännu en önskelista! :) Jag hojtar om jag hittar något av det som finns på din önskelista! Lamporna var riktigt snygga! Sådana hade nog jag också kunnat tänka mig :)

  SvaraRadera
 3. Mycket bra önskelista, särskilt blomkrukor kan inte jag heller få nog av! :) Och det brukar dyka upp en hel del sådana på loppisar framåt vårkanten så det är bara att hålla tummarna!
  Och mycket bra idé med de här önskelistorna, då kan vi alla hjälpa varandra att hålla utkik efter det vi vill ha. :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också