torsdag 5 januari 2012

Plåtburkar


Lägg  märke till Triett-burken från J-H fabriken Sävsjö i tre olika gröna  nyanser
Ett svårt loppisbegär så här på nya året gjorde att tog jag mig till Myrorna i city idag. Med tanke på läget så tycker jag nog att det är ett av de mer prisvärda Myrorna, jag inbillar mig att man faktiskt kan göra prismäsiga fynd där.

Idag så frontades ett helt bord med plåtburkar, gamla som nya, billigare och dyrare. Jag hade nog kunnat köpa på mig, men trötta fötter och en tung mage har gjort mig lite lat. Jag tog i alla fall några bilder, så skynda dit om du är intresserad, det kan ju finnas godbitar kvar även om det såg ut som en del strök med bara under den tiden jag var inne i butiken.
Burk från danska IRA, 50 kronor har jag för mig
Ytterligare en burk från IRA, lite dyrare, 75 kronor tror jag.
Också Triett från J-H fabriken, ganska sliten dock.
Nå, men köpte jag själv någon burk i denna oemotståndliga skara? Jodå, jag slog till på en helröd fyrkantig burk i endast en våning från J-H fabriken Sävsjö. Etiketten kvar och förmånliga 35 kronor. Storleken var också passande eftersom jag inte orkar släpa vad som helst nu. Jag köpte även fyra dricksglas idag som jag är nyfiken på. De kommer i nästa inlägg och jag hoppas att jag kan få lite hjälp att identifiera dem.

5 kommentarer:

 1. Den färgglada IRA-burken hade jag lätt slagit till på :D För jag behöver verkligen fler plåtburkar haha ;)

  SvaraRadera
 2. Det är nåt visst med plåtburkar, man kan liksom inte få för många...
  jag är djupt imponerad av att du bara köpte en.

  SvaraRadera
 3. anita wangel heter formgivaren till IRA-burken. jag gillar dem även om de inte passar i min strikta femtiotalsstil. fin burk du köpte med dig hem!

  SvaraRadera
 4. Åh, den där IRA-burken hade jag också slagit till på. Hur fin som helst! Jag känner ett stort behov av att få in färg och lite solsken, och en härlig burk från 70-talet blir man ju riktigt glad av!

  SvaraRadera
 5. Ira -burkarna är så läcker? jag har i nuläget 16 st men fler ska det bli

  SvaraRadera

Kanske gillar du också