fredag 10 februari 2012

Anna-Lisa Thomson

Det har varit en händelserik vecka så långt, med salt- och pepparutmaningar och nya numret av tidningen Retro. Det har blivit en hel del roliga blogginlägg, både att läsa och att skriva själv. Det har varit hektiskt helt enkelt, knappt så jag hunnit uppdatera mig  i Retrobloggvärlden. Några av veckans inköp har jag fortfarande inte visat upp, men nu har turen i alla fall kommit till den senaste tidens absoluta höjdpunkt, så låt mig presentera Anna-Lisas vas omgjord till en lampfot!


Jag är lite smått besatt av Anna-Lisas alster just nu känner jag, men det får man väl va. Den här fiskbensmönstrade vasen som alltså är omgjord til lampfot härrör från 1930-talet och ca 23 cm hög.  Jag ropade in den på Tradera för dryga 350 kronor vilket jag tror är ett ganska bra pris för vasen, men det är möjligt att värdet blir helt annorlunda när den är omgjord till lampa. Nu återstår att skaffa en passande skärm (roligt), men också en lampkontakt så att jag kan plugga in den, för det ingick visst inte (något säljaren glömde att nämna)


I botten ser man djupstämpeln EKEBY 24 och ALT.

Nu är det helg och eftersom jag ska agera chaufför till Arlanda i morgon så kanske det blir en sväng till jaktmarkerna på norra sidan av stan. Annars är det bara att vänta in nästa vecka som kommer att bli nog så händelserik och spännande med stora antikmässan i Älvsjö, och i dess skugga antikmässan light!

11 kommentarer:

 1. Hoppsan den var häftig och snygg. Hoppas att du hittar en fin skärm till den nu :)

  SvaraRadera
 2. Snygg!

  Jag ser också fram emot nästa vecka, lite extra nu när vi blir äkta reportrar och får egen lokal på mässan, om så bara för några timmar! Det ska också bli riktigt kul med det som kommer efteråt!

  SvaraRadera
 3. Den passade verkligen jättebra som lampfot, tjusig!Jag tror en ganska stor skärm skulle vara snyggt.

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Blir det uppsala idag?

  SvaraRadera
 5. snygg! den blev jag allt lite avis på! precis en sån sak som jag med glädje köpt, om jag hittat den!

  SvaraRadera
 6. Åh så fin! Är också ett stort fan av ALT och den här var ju helt underbar!
  Ska bli kul att träffa dig på fredag! :)

  SvaraRadera
 7. Tack för idag! Så generöst av dig att bjuda hem alla bloggare. En trevlig och rolig dag/kväll!

  SvaraRadera
 8. Otroligt fin! Skulle gärna se den med skärm sen :-)

  SvaraRadera
 9. Hej ! =)
  Jag har en sån lampa....men vet ju inget om denna kvinna ALT och hennes serie 24 fiskben....min ser inte exakt likadan ut som din i botten

  Kicki i Sundsvall

  SvaraRadera

Kanske gillar du också