onsdag 28 mars 2012

Den glasklara ostkupan


Nu är det strax dags att bara vänta in kommande förlossning och nedvarvning pågår. Igår var jag ledig för att ta det lugnt och åkte därför en sväng till Erikshjälpen i Vårby som ju har öppet tisdagar. Jag är nog alltid lite stirrig när jag går första varvet på loppis, och det var en del folk som trängdes där vid öppningsdags, så jag såg ingenting av intresse. Men andra varvet tog jag mig bättre tid att titta runt och under ett bord såg jag den här ostkupan i pressat klarglas för 120 kronor. Jag tvekade ett ögonblick, för vad ska jag med den till egentligen? Men den är ju helt fantastisk och i perfekt skick så jag köpte den ändå. Jag misstänker att den mest kommer att upplevas som skrymmande i något köksskåp, men kanske kan man åtminstone placera ägghalvor på den till påsk!

Den hade rester av en guldfärgad etikett, men jag måste ha för mycket gravidludd i hjärnan för jag stoppade glatt in den i diskmaskinen och nu har den förstås inga rester av någon etikett kvar.. Är det någon som känner igen den?

4 kommentarer:

 1. Känner inte igen...men fin är den allt :)

  SvaraRadera
 2. Jättefin, förstår att du inte kunde motstå den. Men jag vet heller inget om den.

  SvaraRadera
 3. Oj, vad fin den var! Kanske du kan lägga i något fint och ha den framme?(smycken, blommor)

  SvaraRadera
 4. Snygg ostkupa - och varför inte använda den som just ostkupa? Jag har nyss skaffat en ostkupa som jag ska försöka blogga om snart. Så fort jag plockat ut den ur kylen och tagit ur osten. ;)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också