söndag 19 augusti 2012

Plåtburkarna


Idag velade jag så om jag skulle ta mig till Täby för första gången i år, eller om jag skulle nöja mig med Hågelbyparken som ligger på rätt sida om stan för mig. Det blev Hågelbyparken med motiveringen familjevänligt för lilla Edith med tanke på djuren som finns att titta på där också.

Antagligen var det fel val för det var verkligen inget att ha där, förutom de två plåtburkarna från Kärnkaffe som jag fick i par för femtio kronor. Det erbjudande var svårt att motstå, för de är ju himla söta tycker jag och burkar kommer alltid till användning förr eller senare. Den ena tror jag förresten ska få bli en present.
När jag ändå är inne på plåtburkar så passar jag på att visa den pyttelilla teburken som jag köpte i Dalarna tidigare i sommar för 15 kronor. Den kanske är av nyare snitt, jag vet inte. Men det var ett typiskt sådant inköp som blev till när jag inte hittade något annat på den loppisen. Just nu förvarar jag lite kaffe i den. Kaffet är av en sort som inte föll oss i smaken, men man vet ju aldrig när det kniper, så det är lika bra att spara det tills vidare. Och då är det ju tur att det finns en liten burk för ändamålet.6 kommentarer:

 1. men visst är det kul att ha en massa fina burkar och förvara diverse i dem.
  Jag själv har alltid en massa småkrafs som inte har ngn given plats. Till dem passa det ju toppen med fin fina burkar.

  SvaraRadera
 2. Jag och barnen var också där men vi hittade inget speciellt, förutom Hugo som köpte en golfbag med barnklubbor för en mindre peng. Fatima D

  SvaraRadera
 3. Gillar också plåtburkar! Har en liten samling jag också. De du fyndade är jättesöta och den lilla burken är väldigt gullig :)
  Kram på dig!
  PS! Du kanske ska ta dig ut till Täby nästa gång...

  SvaraRadera
 4. En sådan rosenburk har jag också! Jag brukar ha rosenmaränger i min!

  SvaraRadera
 5. Kärnkaffeburkarna är så söta! Och jag känner igen den där känslan, när man äntligen ska få gå på loppis! Och så hittar man ingenting... Så köper man något ändå bara för att. ;)

  SvaraRadera
 6. Underbara burkar! Rosorna på dem är helt, helt fantastiska. Någon gång ska jag också hitta sådana :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också