lördag 6 oktober 2012

Golvlampan


För ett tag sedan köpte jag en golvlampa via blocket till ett högst rimligt pris. Det fanns inget telefonnummer i annonsen utan endast en mailhänvisning. Så jag mailade direkt och skrev med en bedjande ton att jag så gärna ville ha lampan och att jag hoppades att jag var först att höra av mig. Först eller ej vet jag inte säkert, men köpa lampan fick jag i alla fall och nu pryder den vårt hem ytterst klockrent. Teak och mässing, det är snyggt det.


Jag är mycket förtjust i trådskärmen.


Sen när jag var på antikmässan i Kista så spottade jag roligt nog systerlampan till min lampa. Den hade en konformad skärm och tre ben som delade sig från en rund avlastningsplatta på mitten. Det hade varit skoj att ha den lampan också, men inte tillräckligt skoj då den var betydligt dyrare än min lampa.10 kommentarer:

 1. Jag håller med Ulrika din är snyggare och bra att du fick med orginal lampskärmen som passar perfekt!

  SvaraRadera
 2. Superfin! Den tredelade foten är så snygg!

  SvaraRadera
 3. Blir grön av avund som vanligt. Du är omöjlig på att hitta fina saker du :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Har du någon aning om vem som har gjort lampan? Jag har också haft en sådan, men har inte hittat några uppgifter om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ingen aning, och den är inte märkt. Säljaren av systerlampan hade inte heller koll på ursprung.

   Radera
 5. Tycker att din lampa är läckrare än den på mässan. Det kan vara svårt att fynda på Blocket. Lite som loppis, man måste vara så snabb.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker också att din lampa var bra mycket snyggare än den på mässan! Och visst kan man göra bra fynd på Blocket..! :)

  SvaraRadera
 7. Finfin!
  Tycker mig ana en hysteri kring lampor och är själv högst indragen och gillar det! :)

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Kanske gillar du också