lördag 24 november 2012

Den nya favoritlampan


Alltså jag får ju nästan rodnande erkänna att jag mer eller mindre har en fetisch på lampor. Jag verkar köpa lampor hej vilt när jag hittar dem till ett bra pris, vare sig jag behöver dem eller inte. Ibland blir det en fullträff och ibland inte. Tidigare i höstas var jag med Kaksmulan på Erikshjälpen i Vårby och då hittade Karin en golvlampa som jag inte ens la märke till. Hon bestämde sig för att inte köpa den och då slog jag till i stället. Nu är den min favoritlampa Big time och jag får nästan lite hjärtsnörp när jag tänker på att jag inte ens la märke till den först. För 110 kronor har den gamla Philipslampan med vinklingsbar skärm utvecklats till ett av årets bästa fynd. Så är det med det!
7 kommentarer:

 1. Oj, vad fin den är! Jag har ju också lampmani( 9 lampor i vardagsrummet) och denna gång tog jag mitt förnuft till fånga. Jag ångrar mig nu!

  SvaraRadera
 2. Min käre make led länge av samma syndrom, nu har han nästan tagit sig ur det. Men det har resulterat i lampor i lådor i källaren då man omöjligt kan ha så många taklampor hemma :)
  Din "nya" lampa är så fin.

  SvaraRadera
 3. Jag såg en liknande i en lampaffär i Sickla. Den var iof större, men kostade 6000. Du har exklusiv smak fröken:)

  SvaraRadera
 4. Kul, den hade jag i handen länge. Hittade den i en katalog från Philips från 1968 typ. Bra köp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var tydligen min turdag. Två som dissade den och den blev min! Tror inte ni fattar hur fin den är :)

   Radera

Kanske gillar du också