lördag 22 december 2012

Året närmar sig ett slutÅ det har varit en hektisk vecka, och bloggande har varit svårprioriterat tyvärr. Egentligen skulle jag bara vilja sitta och läsa böcker, men inte heller det verkar jag finna tid till då jag somnar direkt jag får chansen på kvällen. Så kan det va ibland.

Det börjar också närma sig en summering av året som gått i form av en topp fem-lista av formidabla fynd, men den listan får nog vänta några dagar till för jag räknar nog med att hinna gå på loppis någon gång nästa vecka också, och man veeet ju aldrig vad som uppenbarar sig då. Fast i ärlighetens namn så var mina topp fem gjorda redan i augusti så jag tror att listan redan är klar.

Jag har lite nya grejer att visa upp, men det har varit skralt med fotandet så det får vänta lite till också, så idag får ni nöja er med ett par bilder på världens snyggaste hylla, ja stringhyllan så klart. Innehållet på dem varierar över tid, ibland tycker jag de är finast med bara böcker på och ibland tycker jag de är finast med bara prylar på. Nu tycker jag att de gör sig bäst med en blandning av vaser, skålar och böcker. Och en ljusslinga runt för den mörka årstidens skull. Mina svarta hyllor har varit min mormor och morfars, så affektionsvärdet är stort vad gäller dessa. Dom fick jag när jag flyttade hemifrån för 20 år sedan och är därmed mina äldsta egna möbler. Den tredje hyllan har extra långa gavlar och fyra hyllplan. Den köpte jag på en antik- och kuriosaaffär som inte längre finns kvar, på Kungsholmen för ganska många år sedan.
Vaser från Bekå keramik

Vitt opalinglas från Glimma och en liten bägare från Gabriel

4 kommentarer:

 1. Men vilken suverän kombo! String - böcker - " stil" Ekebyvaser!
  Efterhärmbart!
  Mimmi

  SvaraRadera
 2. grrr.. är väldigt avis på de där vita vaserna längst upp på den ena hyllan! :) hihi. jättefint och tjusigt, som alltid!

  SvaraRadera
 3. Härlig blandning och en himla snygg hylla du har! God jul!!!

  SvaraRadera
 4. Finfint med vita böcker och vita vaser! God fortsättning :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du också