fredag 7 december 2012

Om byrånFör att få bukt med vissa förvaringsproblem här hemma så bestämde jag mig för att investera i en byrå. Helst ville jag ha en i teak som jag sett på Blocket och som var hela sju lådor hög. Den fick jag tyvärr inte och eftersom jag inte har tålamod att vänta hur länge som helst när jag väl bestämt mig för nåt så ringde jag till Maria på Tid&Rum och frågade om hon hade någon byrå inne. Det hade hon inte, men tipsade snällt nog om en hon sett dagen innan i en butik på Söder. Den byrån var i sin tur redan såld så det blev till att hårdbevaka Blocket igen och turligt nog så kom det ut en byrå i teak samma kväll endast ett stenkast bort från där jag bor.


Den nätta byrån är "bara" sex lådor hög, men det får gå det med för den är ju så fin med sina handtag och ben i lite ljusare trä. Något fyndpris fick jag den knappast för, men det kan man ju inte alltid räkna med att få. Och det verkar ju vara en strykande åtgång på den här typen av byråer.


7 kommentarer:

 1. Riktigt fin. Skulle passa fint även hemma hos oss.

  SvaraRadera
 2. En sån byrå står högt upp på listan över nästa inköp. Den var jättefin den du köpte :)

  //Therese

  SvaraRadera
 3. Just typ en sådan letar jag efter och har gjort det länge. Grattis!

  SvaraRadera
 4. Jättefin! En så'n vill jag också ha!

  SvaraRadera
 5. Jag har också en sån byrå. Dom är jättefina.Vi hade först en när jag var barn, och när jag flyttade hemifrån på 80-talet fick jag med den men då målades den vit...och till slut slängdes den.Känns bra att ha hittat en igen.

  SvaraRadera

Kanske gillar du också