torsdag 4 april 2013

Aktieolaget blå container
Idag när jag premiärcyklade hem från jobbet upptäckte jag butiken Aktiebolaget blå container som ligger i utkanten av Årsta nära Linde. Glatt överraskad så tog jag några bilder. Blå container har hållt igång sen november förra året och  affärsidén är återanvändning, och det är ju något jag minst sagt vurmar för. Ni kan själva läsa på hemsidan här. Ett extra plus ska de ha för att de har webbshop och för att de bemödat sig att fota objekten på ett himla ambitiöst sätt. I och med att objekten ligger ute på hemsidan så vet man ju också direkt om det finns något man vill ha innan man åker dit. Visst, det förtar kanske den där lilla extra spänningen av att gå och leta på plats, men för en småbarnsförälder som ständigt är i farten är det ju högst tacksamt!

Jag var sugen på att handla med mig kamelen nedan, men har ett visst köpstopp just nu, och just skolplanscherna var väl de som kostade lite mera (400 kronor) I övrigt var priserna högst rimliga tycker jag. Bland annat så hade de en likadan byrå som jag har, som förvisso krävde en del omvårdnad, men till det schyssta priset 350 kronor.
2 kommentarer:

 1. Hej
  jag skulle köpt grammofonen slängt på en rockabilly singel och sedan en god fika till detta som grädde på moset efter en lång dag på loppis affärerna
  MVH nostalgiarkivet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter verkligen som en bra idé! Radiokaka känns givet =)

   Radera

Kanske gillar du också