lördag 18 maj 2013

Scoutloppis i Vaxholm med billiga fynd


Idag tog vi en familjeutflykt till Vaxholm eftersom jag såg att scouterna skulle ha loppis där. Redan klockan nio startade loppisen vilket förvisso är som rena rama eftermiddagen för en småbarnsfamilj, men jag fick nys om loppisen klockan halvåtta i morse, så det blev till att skynda på om vi skulle hinna till öppningsdags. Och nej, hann till öppningsdags gjore vi förstås inte, men halvtio var jag där och rotade i lådorna som stod uppställda på ett brokigt och ganska härligt sätt. Tyvärr har jag ingen bild från själva loppisen, så ni får hålla tillgodo med bilderna på de små inköpen.

Första inköpet var ett tidningsställ/sykorg i teak med ett härligt rutmönstrat tyg. 20 kronor, check!

Barnens mjukisdjur har redan tagit över.

Därefter råkade jag på ett mindre gäng tallrikar, en mattallrik från Gefle, okänd dekor, och så tre assietter i mint condition, Solöga av Carl Harry Stålhane från Rörstrand och två stycken Blå eld av Hertha Bengtsson, också från Rörstrand. Totalt 20 kronor, check!

Utöver dessa köpte jag en trenschcoat från esprit också 20 kronor och en nyare jordglobslampa från danska Scanglobe med teakfot för 100 kronor. Bra dag alltså!4 kommentarer:

 1. Det är bara att konstatera, att det är på de små udda loppisarna, som man oftast gör de bästa/billigaste fynden!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja i bästa fall är det så. Och de är ju ganska många så det gäller att välja rätt haha.

   Radera
 2. Härligt med sommarloppis och fyndpris!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det. Det kliar verkligen i loppisfingrarna nu.

   Radera

Kanske gillar du också