torsdag 12 januari 2012

Resultat från pysseluppropet

Två kuddfodral a fem kronor styck av okänt, troligtvis nytillverkat retroinspirerat tyg
Jag kunde inte låta bli att ansluta till Jag, en Loppistas pysselupprop igår även om jag inte är så himla pysslig av mig annat än när det gäller att möblera om och inreda. Vi var sju tjejer som anslöt hemma i Lovisas fina hem, och jag hade med mig ett stycke tyg som jag köpte på en loppis nära Kolmården i somras, och som jag tänkt skulle bli ett kuddfodral. Det blev en väldigt mysig kväll med pyssel och gott fika på vackert retroporslin. För min del blev det också oanständigt många "ahn" och "ohn" när jag gick rundvandring i lägenheten.

Och visst lyckades jag klippa till och nåla ihop ett (eller faktiskt två) kuddfodral. Nu har jag dessutom sytt i hop ett av dem och därmed premiäranvänt min symaskin som jag bara var tvuungen att köpa omedelbums för ett år sedan, men alltså aldrig använt. Blir inspirerad att hitta mer textil på loppis. Kanske kan det bli fler kuddar eller till och med ett par gardiner. Några bildeer från kvällen hittar du här.

Idag slank jag förresten in på Emmaus och hittade en stuv med Ann Wessblads Pioner för Almedahls för 40 kronor. 


7 kommentarer:

 1. Vad kul ni måste ha haft det :)Kudden har ett väldigt fint mönster och jag hade också slagit till på tygfyndet du gjorde på Emmaus. Det får mig att ännu mer längta efter våren.

  SvaraRadera
 2. det blev ju hur fint som helst! :)

  SvaraRadera
 3. så snyggt tyg på kudden där överst, nyretro eller inte!

  SvaraRadera
 4. Titta va fint det blev, imponerande! Jag ska försöka lägga upp bilderna jag tog snart. Tack för en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Tyget på den översta bilden är så snyggt.

  SvaraRadera
 6. Åh så snygga tyger! Hade så gärna velat vara med i onsdags men kunde tyvärr inte, hoppas det blir fler pysselkvällar!

  SvaraRadera

Kanske gillar du också