fredag 24 februari 2012

Min retrofrisör
Jag vill verkligen slå ett slag för min retrofrisör Sara Wing aka Retroella som håller till hos Frisören på Hornsgatan 100. Det är så himla roligt att gå till henne och klippa sig för när man går där ifrån så är håret alltid lagt, uppsatt, eller friserat på ett sätt som man aldrig skulle komma i närheten av på en vanlig frisersalong. Och detta får man till ett pris som är mer än rimligt.

Jag bjussar på några bilder av mindre bra kvalité, men så här har jag sett ut vid några olika tillfällen när jag kommit från Retroella.


De sista bilderna är från i går. Då slog jag till på ögonbrynsplock och färgning av dem också. Perfekt för att liva upp sig lite extra så här i slutskedet, och det lite mer tunga stadiet, av graviditeten när man känner sig allt annat än glamorös.

8 kommentarer:

 1. Vad fin du blev, kanske ska vi besöka henne hela bunten kvinnliga bloggare inför mässbesöken :)Retro håruppsättningarna är så vackra.

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Härligt att du pysslar om dig själv nu på slutet :-) Helt rätt!!

  SvaraRadera
 3. Det var riktigt fint. Tänkte passa på att meddela att lillkillen blev lite trött efter mässan, därför kunde vi inte komma. Nästa gång ses vi säkert på en mässa.

  SvaraRadera
 4. så fin du är! har hört om denna frisören på fler håll.. måste kanske gå dit nån gång!

  SvaraRadera
 5. Åh så snyggt, jättefina uppsättningar! Dit måste jag gå någon gång!

  SvaraRadera
 6. Damn! Riktigt läckert. Härligt och oväntat inlägg.

  SvaraRadera

Kanske gillar du också