onsdag 20 juni 2012

Sommarjobb heter rensning


Vad gör man när oron för att köksskåpen ska trilla ner av tyngden och man inser att det inte kommer få plats nya sommarloppisfynd? Jo man rensar förstås. Nu vet jag inte riktigt vart mitt samlande ska ta vägen, men visst när jag en dröm att någon gång ha eget loppis/antikt i någon form. Oklart när, hur eller varför. Mer klart är att köksskåpen inte klarar mer porslin. Sagt och gjort måste en del rensas undan för ett tag. För att inte glömma vad  jag har, eller vad som packas var så måste allt förstås katalogiseras i en enkel form,  och också fotas förstås. Det här kommer ta tid!

Trevlig midsommar om vi inte hörs innan dess.

Tallrikar och assietter som dukas undan för ett tag.

Färgat glas som gör mig så glad.

Det börjar lätta lite

8 kommentarer:

 1. Neptun, Taverna,,,vad fina tallrikar som du har plockat undan. Och vad sommarfräscht du fick i skåpet,,,för flera fynd!
  Själv så har jag rejäla köksstommar från sent 60-tal och har travat upp därefter. En gåta är hur man ska hinna använda allt,,, :)

  Midsommar-hälsningar från
  RETRO-knoppen

  SvaraRadera
 2. Åh, så mycket fint. Dom där tallrikarna med någon sort rund gul dekoration verkar vara något för mig ? om du någon gång ska sälja dom ;)

  SvaraRadera
 3. Glömde! Önskar dig en riktigt fin och glad midsommar!

  SvaraRadera
 4. oj, så duktig du är. Trevlig midsommar.

  SvaraRadera
 5. Jag är så impad borde göra samma sak! Kom fram senast jag räknade att jag bl a har massa assietter som jag skulle kunna avyttra! Jag funderar också att ta bort min Sparta servis men man kanske skall spara den till kollo.... Det blir ett bord på Täby snart känner jag!!!

  Glad Midsommar igen :-D

  SvaraRadera
 6. Vilket jättejobb! Men säkert roligt också så fina saker som du har i ditt köksskåp :)

  SvaraRadera
 7. De små glasen i det blåa lite större är jag intresserad av om du tänker göra dig av med dem.

  SvaraRadera

Kanske gillar du också