söndag 2 september 2012

70-tals koppar från Gefle

Tekoppar Maria
 Jösses vilket regnande lördagen bjöd på. Jag kan lugnt säga att alla loppisplaner som var tänkta utomhus ställdes in på alla plan och i stället blev det lite hemmafix. Nog så välbehövligt det också.

När jag tittade lite djupare in i ett av köksskåpen hittade jag en smärre drös med koppar från Gefle i samma modell (EH) men med olika dekorer. Det var lite som att gå på loppis hemma för jag hade mer eller mindre glömt bort de här kopparna så undanskymda de stod. Mariakopparna hade jag visst fyra stycken av och så många behöver jag inte eftersom jag tycker det är roligare att ha olika dekorer på samma modell. Så nu har jag lagt ut två stycken på Tradera. Kanske finns det någon annan som drömmer om just Maria :)

Tekopp Malin

Tekoppar Brunt blad som jag inte hittat fat till ännu.

Kaffekoppar Smyrna

5 kommentarer:

 1. Åh, maria tekopparna hade jag kunnat tänka mig iom att jag nu vill ha gult, tänkte sälja mina blå :) (passar inte)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du inte vill ta dem via Tradera så kan jag avvara en till dig, jag hade ju fyra, men kan tänka mig att behålla bara en

   Radera
 2. Jag gillar också verkligen de gula. Har inte något gult porslin. Bara bilden på dina koppar gör ju att man blir på bra humör, tänk då att dricka kaffe ur dem :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad bra! Att fynda hos sig själv är ju toppen ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Kopparna med bruna blad ska ha hel-bruna fat, men det kanske du visste. Mamma har några kaffekoppar kvar "från förr"

  SvaraRadera

Kanske gillar du också