torsdag 10 januari 2013

Ett gammalt skåp har fått en ny glad ägare


Det finns saker det är svårt att få nog av, förvaring till exempel. Trots att vi bor i en femtiotalslägenhet med massor av garderober och flera förråd så är förvaringen ett ständigt problem.

Jag har länge velat ha ett snyggt och nätt skåp för att få mer förvaring och igår dök det upp ett på Blocket till rätt pris så jag ringde direkt och gjorde upp om att komma och hämta det. Skåpet som är i jättefint skick fanns hos en gammal pigg och lättsam kvinna på 88 år, men innan henne hade det tillhört hennes mamma!

Nu står skåpet i vår inre hall och gömmer samtidigt ett kontaktuttag som vår åttamånaders bebis var lite väl förtjust i, så det passar ju utmärkt på flera sätt. Jag misstänker att skåpet snabbt kommer att fyllas upp med saker som ljus, ljusstakar som inte står framme, och annat smått och gott som man vill ha nära tillhands.6 kommentarer:

 1. Det var ett snyggt ett! Stiligt och enkelt. Tom nyckeln är söt =). Är lådorna faktiskt gula?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lådorna är gulmålade, gulligt värre. Om ambitionen ligger på så ska jag se till att skaffa hyllpapper också innan skåpet fylls upp,

   Radera
 2. Nyckeln var det första som jag såg också :-)
  Jag förstår precis vad du menar, jag gjorde mig av med hyllor/skåp när jag flyttade innan jag hann skaffa nya = Inte bra!!!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Och himla praktiskt med ett sånt skåp som sväljer allt. Skulle vilja ha något liknande.

  SvaraRadera
 4. hej! Vad fick du ge för skåpet? /Tack

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Jag gav 500 kronor för det. Har du ett liknande att sälja i Stockholm? :)

   Radera

Kanske gillar du också