lördag 30 mars 2013

En godisgömma till påsk, och en lampa för all del


Tja, väldigt snart är ett års föräldraledighet slut så att hänga på låset på Erikshjälpen på tisdagar är snart ett minne blott. Alltså passade jag på att ta sista chansen i torsdags och hittade då Bertil Valliens godisgömma vilket ju passar utmärkt så här till påsk. Fast ska jag vara ärlig så försöker jag hålla mig ifrån sötsakerna och godisgömman får nöja sig med att "bara" vara dekorativ i bokhyllan.

Igår hade Tid&Rum i Årsta ordnat loppis så jag passade på att gå dit. Jag tror att Maria och hennes mamma blev väldigt nöjda med  loppisen för kön ringlade sig lång redan innan öppningsdags och gott och väl en timme senare när jag gick därifrån. Det verkade helt enkelt som att alla ville passa på att fynda på den långa fredagen. Själv slog jag till på en bordslampa från Hemi.8 kommentarer:

 1. Åh, hur lyckas du hålla dig från godsakerna? Min karaktär gör att jag känner mig övergödd :)
  Trevlig fortsättning på påsken!
  Och du, fin lampa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Jag skrev faktiskt "försöker"! Inget om det faktiska intaget.

   Radera
 2. Är barnledigheten snart slut, jag som tyckte att du nyss fick en baby! Jag tror att jag hade en sådan brun lampa i tonåren :)Ha en fortsatt trevlig Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tiden går så snabbt så det nästan är overkligt!

   Radera
 3. Kul att se hur fint sällskap lampan fick hemma hos dig. Slår vad om att den trivs mycket bättre där än i min lokal :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den kommer att trivas hos mig, åtminstone för ett tag :)

   Radera
 4. Vad synd att jag missade dig i rondellen i fredags! Orkade tyvärr inte köa, men hade jag vetat att du var där hade vi ju kunnat hålla varandra sällskap. :)
  Har förresten lite saker från Benny till dig, så hör av dig om du vill komma över på en fika eller om du bara är i krokarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer gärna över på fika nån kväll. Vore kul att se hur du bor också :)

   Radera

Kanske gillar du också