lördag 27 april 2013

Lite nytt på hemmahyllorna, minst sagt.

Sista veckorna har jag mest stadsloppat. Alltså jag jobbar ju nu så det händer att jag slinker in på Stadsmissionen på lunchen, eller snor några minuter av hemresan från jobbet till att slinka in på t.ex. Återvinnarna vid Skanstull. Ungefär så, för det har inte blivit så mycket mer av renodlat loppande. Men några fynd har jag gjort där en sveakruka för tio kronor kanske har varit det mest prisvärda. Jag har stött på och köpt min första Festivo så här lagom till att ljussäsongen tagit slut (denna har fyra ringar) och så har jag köpt en byst som kallas för Påskliljan, himla nöjd med den är jag. Två dessertskålar i funkisglasserien ring har jag också hittat.

Jag har också besökt Fröken Gul som har en sån himla trevlig och fin butik i Huddinge, och som jobbar med det som jag i hemlighet drömmer om. Där har jag bland annat köpt på mig några hyllor av olika slag, men mer om dem framöver.

Och så har jag hämtat upp ett paket från Porslinsbloggens Herr Movarp som innehöll några vackra skapelser av Anna-Lisa Thomson och glas från Ekenäs.

Med andra ord går det ingen nöd på mig. Men jag längtar verkligen efter riktiga sommarloppisar, precis som alla andra i den här svängen.


Anna-Lisa Thomson
Ekenäs
En bild från Instagram på allmänt lull-lull som står i fönstret just nu


2 kommentarer:

  1. Men du, våren är näääästan här! Men tänk många goda varma tankar för det ÄR inte ovanligt i Stockholm att det snöar på Valborg!!!

    SvaraRadera
  2. Stadsloppande är inte helt fel...men sommarloppisarna är de bästa!

    SvaraRadera

Kanske gillar du också